Новини

13 април 2024 от 10:30 часа

Каним ви на курс ГЕМОТЕРАПИЯ, ОСНОВЕН КУРС - ЧАСТ ЧЕТВЪРТА - ПОМОЩ ПРИ МЕТАБОЛИТНИ НАРУШЕНИЯ И ЖЕНСКО ЗДРАВЕ, който ще се проведе на 13 април от 10:30 часа в Консултативен център ХЕЛА. Гемотерапията е сравнително нов и развиващ се, терапевтичен подход, който е в пълна хармония с останалите естествени терапии - ароматерапия, фитотерапия, хомеопатия.

28 март 2024 (четвъртък) от 18:00 до 21:00

(онлайн семинар в zoom платформата, като след края на събитието може да заявите едноседмичен достъп до запис)

За да се лекуваме правилно и по-важно, за да живеем правилно, трябва да можем да оценяваме, да разбираме и да познаваме три неща в нас. Ще разберете кои са те и какво е болестта от холистична гледна точка. Какво е епигенетика и защо толкова много се говори за микробиома.

24 февруари 2024 от 10:00 до 16:00 часа

Каним ви на курс "Гемотерапия, основен курс - част трета - помощ при ендокринни заболявания и женско здраве", който ще се проведе на 24 февруари от 10 до 16 часа в Консултативен център ХЕЛА. Гемотерапията е сравнително нов и развиващ се, терапевтичен подход, който е в пълна хармония с останалите естествени терапии - ароматерапия, фитотерапия, хомеопатия.

Скъпи приятели и пациенти, добре дошли в обновения сайт на консултативен център Хела! Тук ще намерите информация за холистичния подход към здравето, за хомеопатията - с кратки презентации на редица хомеопатични лекарства, описание на австралийските цветни есенции, ще научите за някои наши интересни случаи от практиката.