top of page

Нещо повече от популярна хомеопатия за родители - ниво 2

В отговор на големия интерес на нашите курсисти, след множеството провеждания на курса "Нещо повече от популярна хомеопатия за родители" с десетки групи през последните години и нестихващото ни търсене на нови терапевтични методи, създадохме "Нещо повече от популярна хомеопатия за родители - Ниво 2".

За всички онези, които продължават да търсят методите, които помагат за осъзнаване на цялостта на нашето здраве. Нашето желание е да споделим задълбочените ни познания в теорията за хроничните болести, причините за заболяванията; да ви помогнем да разберете слабите места на вашето тяло и как може да изготвите програми и стратегии за предпазване.

 

Програмата на курса е разпределена в 4 семинара:

  1. Миазми – теория на хроничните болести от хомеопатична гледна точка.

  2. Основата на болестните състояния от научна гледна точка – наследственост (епигенетика), алкално-киселинно равновесие, ролята на микроорганизмите.

  3. Детоксикация и възвръщане на нивото на здраве, дадено ни от природата. Поддържане на баланса в тялото чрез различни алтернативни методи (добавки, детоксикация, хранене).

  4. Практически уъркшоп - изработване на индивидуални програми за превенция  на здравето,  хранене,  здравословни навици, прием на течности. Попълване на задълбочен тест за определяне на аюрведична конституция.

 

Водещ: д-р Ирена Маждракова

Цена на курса: 150лв.

Продължителност : 10 астрономически часа (4 неделни семинара)

bottom of page